Γεννηθήτω Anel Radio!

Γεννηθήτω Anel Radio! Η αλυσίδα γυναικείων ρούχων ANEL εχει 4 καταστήματα στη Θεσσαλονίκη, δύο στην Αθήνα, ένα στις Σέρρες, ένα στην Πτολεμαΐδα και ένα στη Λάρισα. Τα γυναικεία ρούχα ANEL είναι συνώνυμα με την υψηλή ποιότητα, τα μοναδικά σχέδια και τις προσιτές τιμές. Τώρα πλέον και η μουσική που ακούγεται στα καταστήματα είναι ίδια και εκφράζει την ταυτότητα των προϊόντων.

Μέχρι τη στιγμή που έγινε το Anel Radio, στα καταστήματα έπαιζαν λίστες απο Youtube, με τα γνωστά προβλήματα ποιότητας και επιλογών. Η επιλογή της εκάστοτε λίστας ήταν απόφαση του εκάστοτε εργαζόμενου, με αποτέλεσμα να υπάρχουν σοβαρές διαφοροποιήσεις στο μουσικό ύφος.

Σε συνεργασία με τη διοίκηση της εταιρίας, εγκαταστήσαμε ένα μηχάνημα που stream-άρει σε έναν streaming server, πάνω στον οποίο συνδέονται όλα τα καταστήματα και ακούγεται παντού η ίδια μουσική. Διανθίσαμε το πρόγραμμα με σποτάκια που μιλούν για την Anel και το αποτελέσμα μπορείτε να το ακούσετε με τα αυτιά σας, εδώ.

Και ακούγοντας το Anel Radio, γιατί όχι, μπείτε και στο E-shop της Anel για ψώνια. Θα είναι ακριβώς σαν να είστε σε ένα φυσικό κατάστημα!

 

 

Scroll to Top