ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Art-Net - Υπηρεσίες πληροφορικής - Ψηφιακό άλμα στο μέλλον

Με μία εμπειρία που ξεκινάει επαγγελματικά απο το 1995 και βαθειά γνώση στις υπηρεσίες πληροφορικής δηλώνουμε παρών! Παρουσία στο Διαδίκτυο, ανακαίνιση ή επέκταση του δικτύου σας, ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop), τηλεφωνικές υπηρεσίες (call services), είναι μερικές από τις ειδικότητες μας.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε είτε θέλετε να κάνετε το πρώτο βήμα σας, είτε θέλετε να ανακαινίσετε το σύστημα της μηχανοργάνωσης σας. Με ένα δίκτυο από experts είμαστε δίπλα σας, από την πιστοποίηση της δομημένης καλωδίωσης σας, έως την μετάβαση απο την συμβατική τηλεφωνία στο VoIP. Από την παρουσία σας στα Social Media, έως τα συστήματα ασφαλείας της επιχείρησης σας.

Παρουσία στο Διαδίκτυο

Εάν δεν έχετε παρουσία στο διαδίκτυο, είμαστε εδώ για να σχεδιάσουμε την ψηφιακή σας ταυτότητα. Μπορούμε να κατοχυρώσουμε το όνομα σας, να υλοποιήσουμε την διαδικτυακή σας παρουσία. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Ανακαίνιση μηχανοργάνωσης

Εάν είστε μηχανογραφημένοι, αλλά με την πάροδο του χρόνου το δίκτυο σας έχει προβλήματα ή χρειάζεται επέκταση, είμαστε πρόθυμοι να αποτυπώσουμε την παρούσα κατάσταση σας. Το επόμενο βήμα ειναι, να σας βοηθήσουμε να “ανακαινίσετε” το δίκτυο σας, αποδεχόμενοι τις προκλήσεις του μέλλοντος. Έχουμε να σας προτείνουμε λύσεις οικονομικές που θα απογειώσουν τη χρήση του δικτύου σας. Σχετικά με το πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Ηλεκτρονικό Εμπόριο

Ηλεκτρονικό εμπόριο

Το Ηλεκτρονικό Εμπόριο είναι ένας τομέας πολύ σημαντικός. Είτε πρόκειται για B2B Eshop (business to business) είτε πρόκειται για B2C Eshop (business to client), μια διαφορετική πόρτα ανοίγεται στην επιχείρηση σας.

Σκεφτείτε πως μπορείτε να έχετε ένα κατάστημα χωρίς ωράριο λειτουργίας (24 ώρες τη μέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα). Τα eshops δεν εχουν τοπικούς περιορισμούς (μπορούν να έχουν πελατεία από όλον τον κόσμο). Και βέβαια δεν έχουν τα έξοδα που προϋποθέτει ένα “φυσικό” κατάστημα.

Έχουμε δει καλοστημένα eshops να έχουν μεγαλύτερους τζίρους από τα πρώτα δύο ή τρία καταστήματα της ίδιας αλυσίδας. Με μεγάλη εμπειρία και καλά διαβασμένοι στις τάσεις της αγοράς, είμαστε εδώ για να στήσουμε μαζί το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Και κατόπιν να το προωθήσουμε !

Call Services

Είστε γιατρός, μηχανικός, επαγγελματίας που δεν εχετε την άνεση να προσλάβετε τηλεφωνήτρια για να δέχεται τις κλήσεις σας και να κλείνει ραντεβού; Είτε επαγγελματίας που θέλετε να κάνετε τηλεφωνικές καμπάνιες για να προβάλλετε τα προϊόντα σας και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας; Εμείς είμαστε εδώ με τις υπηρεσίες Call Services. Ενημερωθείτε εδώ.

Οι υπηρεσίες πληροφορικής ειναι η ειδικότητα μας και εμείς και οι συνεργάτες μας, εγγυώνται το άριστο αποτέλεσμα.

Είμαστε στη διάθεση σας, χρησιμοποιείστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας πλησιάσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Scroll to Top