Η ιστορία της Art-net - Art-Net
26
page-template-default,page,page-id-26,page-parent,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Η ιστορία της Art-net

Όλα ξεκίνησαν πίσω στο 1995, όταν ο Γιώργος Μιχαλόπουλος χρησιμοποίησε την επωνυμία Art-Net για να υπογράψει τις πρώτες ιστοσελίδες που έκανε για το Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού. Στη συνέχεια δημιούργησε τον ιστοχώρο του Οργανισμού Πολιτιστικής Πρωτεύουσας “Θεσσαλονίκη 1997” και έκτοτε οι δουλειές και οι συνεργασίες είναι εκατοντάδες.

Το σήμερα μας βρίσκει με στρατηγικές συνεργασίες με την Telecom Art στον τομέα του Voip και της τηλεφωνίας, την Σκιάδης Α.Ε. στο χώρο της δομημένης καλωδίωσης, την themelisX στο χώρο των εφαρμογών για Android & iOS, την Northwind στο χώρο του Data Recovery, την Elementia στο χώρο της δυναμικής σχεδίασης ιστοσελίδων, ο Χριστόφορος Καρύδης της Underlab στο χώρο του SEO και πληθώρα εξειδικευμένων συνεργατών πάνω σε τομείς της πληροφορικής, έτοιμους να σκύψουν πάνω στο πρόβλημα σας και να βρουν έξυπνες, γρήγορες, οικονομικές λύσεις.