ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΥΚΟΛΙΕΣ

Ζούμε στην εποχή που αχώριστος σύντροφος μας ειναι το κινητό μας τηλέφωνο, το tablet, το laptop. Η εποχή μας προσφέρει ψηφιακές ευκολίες, κάνοντας τη ζωή μας εύκολη και δίνοντας μας απόλυτο έλεγχο στη δουλειά μας. Δεχθείτε τις κλήσεις της εταιρίας στο κινητό σας, ακούστε τη μουσική που ακούγεται στο κατάστημα σας, δείτε τις κάμερες και ενημερωθείτε άμεσα για τυχόν παραβίαση του χώρου σας.

Ψηφιακά τηλεφωνικά κέντρα (VoIP)

ψηφιακές ευκολίες VoIPΈνα ψηφιακό τηλεφωνικό κέντρο VoIP μπορεί είτε να αντικαταστήσει το υπάρχον είτε να συνδεθεί στη σειρά, προσφέροντας ψηφιακές ευκολίες. Μιά απο τις ψηφιακές ευκολίες είναι, μπορείτε να συνδέσετε απομακρυσμένα σημεία επάνω του και να επικοινωνείτε σαν να ειναι εσωτερικά τηλέφωνα. Μπορείτε να συνδεθείτε με το κινητό σας τηλέφωνο και να δέχεστε ή να κάνετε κλήσεις μέσω του κέντρου. Μπορείτε να πάρετε sip trunks (εξερχόμενες γραμμές) με ελάχιστο πάγιο (12€/χρόνο) και να τις χρησιμοποιείτε για τις κλήσεις σας. Είτε έχετε ένα κατάστημα, είτε 52 σε όλη την Ελλάδα, το νούμερο πλέον μπορεί να είναι το ίδιο.

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα των ψηφιακών τηλεφωνικών κέντρων VoIP είναι επίσης, οι καταγραφές των κλήσεων. Τέρμα οι κακές συνεννοήσεις και οι παρερμηνείες. Επίσης, ένα ψηφιακό τηλεφωνικό κέντρο VoIP μπορεί να συνδεθεί με το CRM σας και να έχετε με μιά ματιά όλη την καρτέλα του πελάτη/συνεργάτη σας. Είμαστε εδώ για να ταξινομήσουμε και να αξιοποιήσουμε όλη αυτη την πληροφορία σας γύρω απο την τηλεφωνία.

Διαδικτυακά ραδιόφωνα (Webradio)

ψηφιακές ευκολίες Estrella radioΤα διαδικτυακά ραδιόφωνα (Webradios) ξεκίνησαν για να καλύψουν τις ανάγκες ψυχαγωγίας των χρηστών του διαδικτύου. Τώρα πιά όμως, αποτελούν μιά απο τις ψηφιακές ευκολίες, που σας δίνουν ένα ισχυρό εργαλείο. Στα χέρια σας, αν έχετε πολλά καταστήματα, franchise και θέλετε ομοιομορφία στη μουσική που ακούγεται στους χώρους σας, είναι η μοναδική λύση. Είμαστε εδώ, για να φτιάξουμε τον δικό σας ραδιοφωνικό σταθμό, με τις μουσικές της επιλογής σας, με τα σποτάκια (voiceovers) της επιχείρησης σας, που θα ακούγεται στα καταστήματα σας.

Το ύφος μπορεί να αλλάζει ανάλογα με την ώρα της ημέρας, τη μέρα, την εποχή. Ένα δυνατό brand name συνδυάζεται με μιά ταυτότητα στη μουσική. Η ταυτότητα αυτή δεν μπορεί να είναι τυχαία. Πάρτε τον έλεγχο, πείτε μας τις προτιμήσεις σας και μετά, απλά βάλτε ένα tablet σε κάθε κατάστημα να παίζει τις επιλογές σας!

Με αυτόν τον τρόπο, η επιλογή του χαρακτήρα της μουσικής στους χώρους σας, ανήκει σε εσάς και δεν επαφίεται στις τυχαίες επιλογές κάποιου εργαζόμενου.

Συστήματα ασφαλείας (Κάμερες & Συναγερμοί)

ψηφιακές ευκολίες Security-Camera-Installation

Το σημαντικότερο βήμα στην εξασφάλιση της προστασίας της περιουσίας σας είναι η πρόληψη. Είμαστε στη διάθεση σας να σχεδιάσουμε ένα σύστημα ασφαλείας για τους χώρους σας. Πρέπει να καταλάβουμε ότι ένα σύστημα ασφαλείας στο χώρο μας είναι ένα αποτρεπτικό όπλο απέναντι στους επίδοξους διαρρήκτες και πολλές φορές έχει αποδειχτεί κατασταλτικό μιας και ο ήχος της σειρήνας ενός ενεργοποιημένου συναγερμού ματαίωσε τις προσπάθειες τους.

Η εγκατάσταση του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης (CCTV) σε συνδυασμό με την τοποθέτηση συστήματος συναγερμού αποτελεί προϋπόθεση για την ασφάλειά σας. Τα κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης είναι απαραίτητα για την παρακολούθηση και εποπτεία των χώρων σας, προσφέροντας σας τον απόλυτο έλεγχο ακόμα και από απόσταση, συμβάλλοντας στην αποτροπή κακόβουλων ενεργειών.

Οπλίστε ή αφοπλίστε τον συναγερμό σας, από το κινητό. Δείτε τις κάμερες από όπου και αν βρίσκεστε. Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας, γιά ενημέρωση.

 

Scroll to Top